FASHION

Uw kledingzaak uitrusten met een gepast kassasysteem dat efficiënt en makkelijk in gebruik is – dan kiest u voor MPlus Software op de Sharp PC Kassa. Het bijhouden van uw stock, verkopen, kortingen & klantengegevens, maten, kleuren, u kan het allemaal netjes opvragen en bijhouden. De kassa gekoppeld aan uw webshop bied u een meerwaarde voor uw verkopen. Of u kiest voor een kleinere oplossing om op te starten, dan ga je voor XEA-Series van SHARP.

FEC Aer PPC 1455

MPlus

De WAVEPOS 66 met 15” grote touchscreen is een zeer compacte pc-kassa dat u op uw toonbank kan plaatsen. U kan ook kiezen voor het Pos Systeem FEC PP1455.

Met een uitbreidbare software (Mplus) om U tegen te zeggen, kan deze kassa dienen voor zowel HoReCa, Retail-winkel, Kleding-winkel, Bakkerij

Met het clevere klantensysteem kunt U uw klanten opvolgen in hun aankopen, opvolging d.m.v. email, acties, kortingen die u toekende, en zoveel meer.

Daarenboven biedt Mplus U een overzichtelijke backoffice die u ten allen tijde kan raadplegen.

Overzichten per artikel, klant, verkopen, inkopen, stock… dit per dag, week, maand of jaaroverzicht. Dan bent U hier goed geïnformeerd over het reilen en zeilen in uw zaak.

SHARP XEA-Series

Instapkassa’s voor ieders budget.

Aankoop in the box of geprogrammeerd door ons. De kassa is eenvoudig te programmeren en geeft de gebruiker inzicht in de aangeslagen items, prijzen en andere relevante informatie.