SPECIAAL

Snelheid en gebruikersgemak, altijd uw artikelen up-to-date houden is belangrijk in uw krantenwinkel. Een uitgebreid kassaverslag van uw dagtotalen,per artikel, voor een duidelijk overzicht van uw verkopen. Het systeem met barcodescanner en touchscreen zorgt voor een snelle en efficiënte bediening van uw klanten.

FEC Aer PPC 1455

MPlus

De WAVEPOS 66 met 15” grote touchscreen is een zeer compacte pc-kassa dat u op uw toonbank kan plaatsen. U kan ook kiezen voor het Pos Systeem FEC PP1455.

Met een uitbreidbare software (Mplus) om U tegen te zeggen, kan deze kassa dienen voor Speciaalzaak zoals uw krantenwinkel.

Met het clevere klantensysteem kunt U uw klanten opvolgen in hun aankopen, opvolging d.m.v. email, acties, kortingen die u toekende, en zoveel meer.

Daarenboven biedt Mplus U een overzichtelijke backoffice die u ten allen tijde kan raadplegen.

Overzichten per artikel, klant, verkopen, inkopen, stock… dit per dag, week, maand of jaaroverzicht. Dan bent U hier goed geïnformeerd over het reilen en zeilen in uw zaak.

SHARP XEA-Series

Instapkassa’s voor ieders budget.

Aankoop in the box of geprogrammeerd door ons. De kassa is eenvoudig te programmeren en geeft de gebruiker inzicht in de aangeslagen items, prijzen en andere relevante informatie.