FRITUUR/BROODJESZAAK/SNACKBAR

MplusKASSA voor Frituur/Snackbar/Bestel App Jamezz

Een gepast kassasysteem is belangrijk naar werking en snelheid van handelen. Hierdoor kan je vlot de bestelling ingeven waardoor u een overzichtelijke werkbon uitgeprint krijgt. Opmerkingen bij artikelen plaatsen zonder uw balpen te gebruiken is kinderspel. Zodoende kan u uw klanten op een korte tijdspanne bedienen. Snel & efficiënt werken is een must! De snelheid en het gebruiksgemak van MplusKASSA is zo hoog dat dit de meest gebruiksvriendelijke kassa is van het moment. Maak immers geen fouten meer bij het teruggeven van wisselgeld door de visuele weergave van biljetten en munten. Koppel de  JAMEZZ app aan je MplusKASSA en laat klanten online hun bestelling plaatsen.

POINDUS VariPPC 256 15.6"

op SpacePole

Bestelapp

MplusKASSA

Met een uitbreidbare software (Mplus) om U tegen te zeggen, kan deze kassa dienen voor zowel HoReCa, Frituur, Broodjeszaak, Snackbar

Met het eigen klantensysteem van MplusKASSA kunt U uw klanten opvolgen in hun aankopen d.m.v. email, acties, kortingen die u toekende, en zoveel meer. Ondertussen doet u ook aan klantenbinding, zodoende blijft uw klant terugkomen naar de zaak.

Daarenboven biedt MplusKASSA U een overzichtelijke backoffice die u ten allen tijde kan raadplegen.

Overzichten per artikel, klant, verkopen, inkopen, stock… dit per dag, week, maand of jaaroverzicht. Dan bent U hier goed geïnformeerd over het reilen en zeilen in uw zaak.

Buddy Freestanding Kiosk

Buddy Counter Kiosk

Mate Kiosk

Bestelzuil of Kiosk

De Mplus kiosk is ontwikkeld voor intensief gebruik door klanten. Uitgevoerd met een edge-to-edge P-CAP touchscherm in 22, 27 of 32 inch. Ook een pinterminal, bonprinter en scanner zijn te integreren. Een complete self-service kiosk, die de drempel verlaagt om te bestellen.

De Buddy kiosk plaats je waar je maar wilt. De Buddy is ook in een counter variant beschikbaar, die je op een ander meubel kan plaatsen.

De vrijstaande Mate kiosk kan door op beide zijden door klanten tegelijk gebruikt worden. Er is keuze tussen twee soorten onderstellen. Een kiosk zorgt voor een significant hogere bestelwaarde. Het bespaart daarnaast op personeelskosten en zorgt voor tevreden klanten en korte wachtrijen.

Kassasystemen voor Frituur/Snackbar/Bestel App Jamezz

Interesse in één van de oplossingen ?

Vraag vrijblijvend info aan via ons contactformulier.

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.