FRITUUR/BROODJESZAAK/SNACKBAR

Kassasystemen Frituur/Snackbar/Bestel App Jamezz

Een gepast kassasysteem is belangrijk naar werking en snelheid van handelen. Hierdoor kan je vlot de bestelling ingeven waardoor u een overzichtelijke werkbon uitgeprint krijgt. Opmerkingen bij artikelen plaatsen zonder uw balpen te gebruiken is kinderspel. Zodoende kan u uw klanten op een korte tijdspanne bedienen. Snel & efficiënt werken is een must! De snelheid en het gebruiksgemak van MplusKASSA is zo hoog dat dit de meest gebruiksvriendelijke kassa is van het moment. Maak immers geen fouten meer bij het teruggeven van wisselgeld door de visuele weergave van biljetten en munten. Breid je kassasysteem nu ook uit met de online bestel app JAMEZZ.

POINDUS VariPPC 256 15.6"

op SpacePole

Bestelapp

MplusKASSA

Voor de software van uw MplusKassa kan u kiezen uit verschillende hardware mogelijkheden, afhankelijk van wat je allemaal wil kunnen met het systeem.

Met een uitbreidbare software (Mplus) om U tegen te zeggen, kan deze kassa dienen voor zowel HoReCa, Frituur, Broodjeszaak, Snackbar

Met het eigen klantensysteem van MplusKASSA kunt U uw klanten opvolgen in hun aankopen d.m.v. email, acties, kortingen die u toekende, en zoveel meer. Ondertussen doet u ook aan klantenbinding, zodoende blijft uw klant terugkomen naar de zaak.

Daarenboven biedt Mplus U een overzichtelijke backoffice die u ten allen tijde kan raadplegen.

Overzichten per artikel, klant, verkopen, inkopen, stock… dit per dag, week, maand of jaaroverzicht. Dan bent U hier goed geïnformeerd over het reilen en zeilen in uw zaak.

Kassasystemen MplusKassa Frituur/Broodjeszaak/Snackbar

Bestelzuil Tafel- of Wandmodel

Vermindert de wachtrij in uw zaak
Zorgt voor een betere doorstroming door het elimineren van rijen aan de kassa en tegelijkertijd kunnen klanten beter bediend worden.

Bestelzuil Staand

Jamezz Bestelzuil

Met de bestelzuil van Jamezz of QR Code geeft u uw klanten de mogelijkheid om zelf hun eten te bestellen in uw zaak. De klant geeft zijn bestelling in en rekent zelf onmiddellijk af met bancontact. Deze bestelling wordt automatisch doorgegeven aan de MplusKASSA. Vervolgens kunt u het eten naar uw klant brengen of de klanten het eten zelf laten afhalen als je met pagers werkt. Jamezz heeft ook de ONLINE APP zodat de klant van thuis kan bestellen. Alles is vanuit uw kassa te beheren voor zowel de zuil, online app en de tafel-QR-code zuiltjes.

Interesse in één van de oplossingen ?

Vraag vrijblijvend info aan via ons contactformulier.

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.