SPECIAAL

Snelheid en gebruikersgemak, altijd uw artikelen up-to-date houden is belangrijk in uw krantenwinkel.  Zet bonnen in de wacht en wissel snel tussen werknemers. Door het scannen van producten in combinatie met de hardlopers op snelknoppen kunt u de snelheid van het afrekenen maximaliseren.

U krijgt in de backoffice een uitgebreid kassaverslag van uw dagtotalen, per artikel, voor een duidelijk overzicht van uw verkopen. Het opmaken van facturen gaat efficiënt, afrekenen met bancontact en cadeaupassen.

Andere voordelen of mogelijkheden zijn voorraadbeheer, extern artikelbeheer, klantenbeheer, retours boeken…

Colormetrics P1000 15"

FEC PPC 9645B

HP ElitePOS

MplusKASSA

Met MplusKassa Software kan u kiezen uit verschillende hardware : Colormetrics P1000 15″ – Fec PP 9635B of PP 9645B – HP Elite Pos i5 – Fec Xpos 15″.

Met een uitbreidbare software om U tegen te zeggen, kan deze kassa dienen voor Speciaalzaak zoals uw krantenwinkel.

Daarenboven biedt Mplus U een overzichtelijke die u ten allen tijde kan raadplegen.

Overzichten per artikel, klant, verkopen, inkopen, stock… dit per dag, week, maand of jaaroverzicht. Dan bent U hier goed geïnformeerd over het reilen en zeilen in uw zaak.

SHARP XEA-Series

Instapkassa’s voor ieders budget.

Aankoop in the box of geprogrammeerd door ons. De kassa is eenvoudig te programmeren en geeft de gebruiker inzicht in de aangeslagen items, prijzen en andere relevante informatie.