DAGBLADHANDEL

Snelheid en gebruiksgemak. Ten allen tijde uw artikelen up-to-date houden. MplusKASSA is erop gericht dit gedetailleerd bij te houden voor uw dagbladhandel.  Zet bonnen in de wacht. Wissel snel tussen de verkopers. Door het scannen van producten in combinatie met snelknoppen kunt u de snelheid van het afrekenen maximaliseren.

U krijgt in de backoffice een uitgebreid kassaverslag van uw dagtotalen, gerangschikt per artikel, per periode, per leverancier,… Bijgevolg krijg je een duidelijk overzicht van uw verkopen. Het opmaken van facturen, afrekenen met cadeaupassen en/of bancontact behoren ook tot de mogelijkheden.

Andere mogelijkheden zijn: voorraadbeheer, extern artikelbeheer, klantenbeheer, retours boeken, pinkoppeling…

HP ENGAGE ONE PRO 15,6"

MplusKASSA

Voor de software van uw MplusKassa kan u kiezen uit verschillende hardware mogelijkheden.

Met een uitbreidbare software om U tegen te zeggen, kan deze kassa dienen voor uw Krantenwinkel – Detailhandel – MplusKASSA

Daarenboven biedt MplusKASSA U een overzichtelijke backoffice die u ten allen tijde kan raadplegen.

Door dit alles krijg je overzichten per artikel, klant, verkopen, inkopen, stock…. Evenals rapportages per dag, week, maand of jaar. Hierdoor bent U goed geïnformeerd over het reilen en zeilen in uw zaak.

SHARP XEA-Series

Instapkassa’s voor ieders budget.

Aankoop in the box of geprogrammeerd door ons. De kassa is eenvoudig te programmeren. Door een beknopte rapportage krijgt de gebruiker inzicht in de verkochte hoeveelheden, prijzen en andere relevante informatie. De Sharp XE-A en ER-A modellen zijn ideale instapkassa’s wanneer u nog niet toe bent aan een uitgebreid systeem.