DAGBLADHANDEL

MplusKASSA in de Dagbladhandel

Snelheid en gebruiksgemak. Ten allen tijde uw artikelen up-to-date houden. MplusKASSA is erop gericht dit gedetailleerd bij te houden voor uw dagbladhandel.  Zet bonnen in de wacht. Wissel snel tussen de verkopers.

U krijgt in de backoffice een uitgebreid kassaverslag van uw dagtotalen, gerangschikt per artikel, per periode, per leverancier,… Bijgevolg krijg je een duidelijk overzicht van uw verkopen. Het opmaken van facturen, afrekenen met cadeaupassen en/of bancontact behoren ook tot de mogelijkheden.

Door de visuele weergave op de kassa van biljetten en munten hoeft niemand meer uit te rekenen wat de klant terugkrijgt. Dit voorkomt het maken van fouten met het wisselgeld. De kassa software van MplusKASSA berekent de meest efficiënte munt- en biljetteruggave.

Andere mogelijkheden zijn: voorraadbeheer, extern artikelbeheer, klantenbeheer, retours boeken, pinkoppeling…

Ontdek nu ook MplusKASSA voor de dagbladhandel.

In de dagbladhandel is het snel en efficiënt werken een must. Door het scannen van producten in combinatie met snelknoppen kunt u de snelheid van het afrekenen maximaliseren.

Daarenboven biedt MplusKASSA U een overzichtelijke backoffice die u ten allen tijde kan raadplegen.

Door dit alles krijg je overzichten per artikel, klant, verkopen, inkopen, stock…. Evenals rapportages per dag, week, maand of jaar. Hierdoor bent U goed geïnformeerd over het reilen en zeilen in uw zaak.

Interesse in één van de oplossingen ?

Vraag vrijblijvend info aan via ons contactformulier. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.