FRITUUR/BROODJESZAAK/SNACKBAR

MplusKASSA voor Frituur/Snackbar +Bestel App Jamezz

Een gepast kassasysteem is belangrijk naar werking en snelheid van handelen. Hierdoor kan je vlot de bestelling ingeven waardoor u een overzichtelijke werkbon uitgeprint krijgt. Opmerkingen bij artikelen plaatsen zonder uw balpen te gebruiken is kinderspel. Zodoende kan u uw klanten op een korte tijdspanne bedienen. Snel & efficiënt werken is een must! De snelheid en het gebruiksgemak van MplusKASSA is zo hoog dat dit de meest gebruiksvriendelijke kassa is van het moment. Maak immers geen fouten meer bij het teruggeven van wisselgeld door de visuele weergave van biljetten en munten. Koppel de  JAMEZZ app aan je MplusKASSA en laat klanten online hun bestelling plaatsen. Kies nu voor MplusKASSA voor Frituur/Snackbar +Bestel App Jamezz

Ontdek nu ook MplusKASSA Devices.

Welke devices kan ik gebruiken voor MplusKASSA:

  • DesignPOS HP Engaged Pro, FEC PP9735W, Colormetrics P1000,…
  • Smartphone of Tablet (zowel Android & IOS)
  • Kiosk

Meer info MplusKASSA Online

Ontdek nu ook MplusKASSA voor de frituur.

Snel & efficiënt werken !

U kan met foto’s werken op de toetsen of gewone tekst – of beide door elkaar.

Uw personeel heeft een minimale inwerktijd nodig om snel en foutloos te kunnen werken met de kassa. Vergeet het gebruik van uw balpen om opmerkingen te noteren bij een bestelling. Dit kan allemaal rechtstreeks in de kassa.

Met de visuele weergave van biljetten en munten hoeft niemand meer uit te rekenen wat de klant moet terug krijgen. Dit voorkomt fouten bij het teruggeven van het wisselgeld.

Betalen via bancontact? Dit is wordt makkelijk door een koppeling tussen je kassa en de betaalterminal. Je stuurt  met één druk op de knop het exacte bedrag van de kassa naar de betaalterminal. Makkelijk, snel en foutloos!

Ook in je frituur kan je gebruik maken van MplusKASSA Online Backoffice.

Jamezz Online Bestelapp

Een online bestelplatform nodig? Dan kan de Jamezz-app koppelen aan je MplusKASSA.

Bestellingen komen binnen op je kassa, dit voldoende op voorhand tot de klant zijn order komt ophalen.

Door de hogere werkefficiëntie en geavanceerde upsell-mogelijkheden verhoogt Jamezz niet alleen de orderwaarde  maar scheelt het ook aanzienlijk in de personeelskosten.

QR Tafelorder

Ook in je frituur kan je gebruik van QR bestellen !

Bekijk je dit via jouw laptop, PC of tablet? Klik dan hier voor de demo!

De bestelzuil of Kiosk

De Mplus kiosk is ontwikkeld voor intensief gebruik door klanten. Uitgevoerd met een edge-to-edge P-CAP touchscherm in 22, 27 of 32 inch. Ook een pinterminal, bonprinter en scanner zijn te integreren. Een complete self-service kiosk, die de drempel verlaagt om te bestellen.

De Buddy kiosk plaats je waar je maar wilt. De Buddy is ook in een counter variant beschikbaar, die je op een ander meubel kan plaatsen.

De vrijstaande Mate kiosk kan door op beide zijden door klanten tegelijk gebruikt worden. Er is keuze tussen twee soorten onderstellen. Een kiosk zorgt voor een significant hogere bestelwaarde. Het bespaart daarnaast op personeelskosten en zorgt voor tevreden klanten en korte wachtrijen.

Kassasystemen voor Frituur/Snackbar/Bestel App Jamezz

Buddy Freestanding Kiosk

Buddy Counter Kiosk

Mate Kiosk

Interesse in één van de oplossingen ?

Vraag vrijblijvend info aan via ons contactformulier. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.