RETAIL

MplusKASSA is een totaaloplossing voor de Retail of Detailhandel. Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij MplusKASSA. Door het scannen van uw producten in combinatie met sneltoetsen kunt u de snelheid van het afrekenen maximaliseren. Toevoegen van artikelen, uw verkoop afhandelen, klantenbestellingen, afprijzen van producten… dit alles kan eenvoudig via de kassa.

Naast een gebruiksvriendelijk kassasysteem kan u rekenen op uitgebreide functies zoals voorraadbeheer, klantenbeheer, facturatie, cadeaupassen, …

Start u liever uw zaak op met een eenvoudige kassa , dan kan u nog altijd kiezen voor de SHARP XEA-Series.  Kleine systemen voor een kleine prijs.

HP ENGAGE ONE PRO 15,6"

MplusKASSA

Met een uitbreidbare software om U tegen te zeggen, kan deze kassa dienen voor zowel Retail-winkel, Kleding-winkel, Bakkerij, HoReCa,…

Kassasysteem MplusKASSA Retail of Detailhandel heeft een slim klantensysteem daardoor kunt U uw klanten opvolgen in hun aankopen. Dit door middel van email, acties, kortingen die u toekende, en zoveel meer.

Tegelijkertijd biedt MplusKASSA U een overzichtelijke backoffice die u ten allen tijde kan raadplegen. Overzichten per artikel, klant, verkopen, inkopen, stock… dit per dag, week, maand of jaaroverzicht. Zodoende bent U geïnformeerd over het reilen en zeilen in uw zaak.

SHARP XEA- & ER-A - Series

Instapkassa voor ieders budget.

De kassa is eenvoudig te programmeren en geeft de gebruiker inzicht in de aangeslagen items, prijzen en andere relevante informatie. Ondanks dat deze kassa’s niet zo gedetailleerd zijn als de MplusKASSA, kan dit een mooie instap zijn. De Sharp XE-A en ER-A modellen zijn ideale instapkassa’s wanneer u nog niet toe bent aan een uitgebreid systeem.

Interesse in één van de oplossingen ?

Vraag vrijblijvend info aan via ons contactformulier.

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.