HORECA

MplusKASSA voor HoReCa

Het kloppend hart binnen uw horecazaak. Het snel doorgeven van orders naar de bar en keuken zijn cruciaal voor een goed verloop tijdens een service van begin tot einde. Opnemen van orders met een mobiel toestel/handheld aan tafel spaart u veel tijd uit. Dit waar u anders veel heen en weer loopt van tafel naar bar of keuken. Met MplusKASSA heb je de ideale kassa die aan je noden voldoet. Koppel QR codes aan uw tafel en laat de klant zelf zijn bestelling doorgeven. “Online Bestelapp Jamezz, QR Bestel app MplusKASSA”

MplusKASSA – de gebruiksvriendelijke kassa. Zie door middel van de plattegrond precies welke tafel vrij of bezet is. Direct zicht welke tafel nog voorzien kan worden van een nieuw drankje. Tafelhistoriek duidelijk in beeld bij het opnemen van een nieuwe bestelling.

Geef de tafel makkelijk een naam, splits de bon, doorgeven van de volgende gang naar de keuken,… met MplusKASSA gaat dit heel makkelijk. Ook kan dit via het keukenmanagement.

Daarenboven biedt MplusKASSA U een overzichtelijke backoffice alsook de frontoffice die u ten allen tijde kan raadplegen om uw dagtotalen en verkopen te raadplegen.

Overzichten per artikel, klant, verkopen, inkopen, stock… dit per dag, week, maand of jaaroverzicht. Dan bent U hier goed geïnformeerd over het reilen en zeilen in uw zaak.

Ontdek nu ook MplusKASSA Devices.

Welke devices kan ik gebruiken voor MplusKASSA:

  • DesignPOS HP Engaged Pro, FEC PP9735W, Colormetrics P1000,…
  • Smartphone of Tablet (zowel Android & IOS)
  • Kiosk

Meer info over de mogelijkheden? Neem een kijkje wat MplusKASSA u te bieden heeft.

Pax Compact A77

incl Kassa App

Bancontact Betaalterminal CCV

Android – Wifi / GPRS

Online Handheld

Android / IOS

Ontdek nu ook MplusKASSA Online.

Wat heeft MplusKASSA Online te bieden :

  • Als patron realtime inzicht wat er op het moment besteld/verkocht wordt in de zaak
  • backoffice te openen op eender welke pc waar je ook bent.
  • Mogelijkheid om prijzen aan te passen en artikelen toe te voegen aan uw kassa.
  • Financiële rapportages raadplegen

Meer info MplusKASSA Online

Real time backoffice op laptop of smartphone

Rapportering online backoffice MplusKASSA

QR Bestel APP.

+ Gastvrij

Gasten kunnen bestellen wanneer ze maar willen. Dit scheelt onnodige wachttijden en irritaties. Met de QR bestel app bied je een nieuw niveau gastvrijheid en service.

+ Dé oplossing voor het personeelstekort

Nog nooit was het personeelstekort zo groot binnen de horeca. De QR bestel app is net die paar extra helpende handjes die het rooster redden. Meer rust binnen het team, is een betere ervaring voor de gast.

+ Eenvoudig

Bestellen met de QR-code bestel app wordt eenvoudig gelanceerd binnen jouw bedrijf. Binnen no-time kun je aan de slag! Daarnaast werkt het voor de gasten erg gebruiksvriendelijk. Uit ervaring weten we dat jong én oud het gemakkelijk gebruikt.

+ Omzetverhogend

Gasten bestellen vaker en meer. Dit komt door de snelheid, gebruiksvriendelijkheid en de actieve bijverkoop.

+ Versterkt het team

We kennen het allemaal: onrust en inefficiëntie in de horeca. Het team rent zich rot in de bediening, maar kan in de spitsuren wel eens een tafel over het hoofd zien. We blijven allemaal mensen, toch? Maar onrust en ontevredenheid bij de gast is niet nodig! Versterk het team met de QR bestel app en laat irritatie rond wachttijden verdwijnen.

De QR bestel app is een mooie uitbreiding van je MplusKASSA. We kennen het namelijk allemaal: het ene moment alles onder controle en dan opeens topdrukte. Je wil iedere gast zo snel mogelijk bedienen. Maar ondertussen rennen de kelners zich rot. Niet zo gek dus dat er eens een tafel over het hoofd wordt gezien.

Onrust en ontevredenheid is niet nodig! Versterk het team met de QR bestel app en laat irritatie rond wachttijden verdwijnen.

Probeer QR bestellen hier zelf

Scan de QR-code en probeer de QR bestel app zelf! Bekijk, test en bestel om te ervaren hoe het voor jouw gasten zal zijn.
Bekijk je dit via jouw laptop, PC of tablet? Klik dan hier voor de demo!

Interesse in één van de oplossingen ?

Vraag vrijblijvend info aan via ons contactformulier. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.