FASHION

Kassasysteem MplusKASSA – Fashion-Kledingzaak

Uw kledingzaak uitrusten met een gepast kassasysteem dat efficiënt en makkelijk in gebruik is – dan kiest u voor MplusKASSA. Het bijhouden van uw stock, verkopen, kortingen & klantengegevens, maten, kleuren, u kan het allemaal netjes opvragen en bijhouden. Naast een intuïtief kassasysteem kan u rekenen op uitgebreide functies zoals voorraadbeheer, klantenbeheer, facturatie, cadeaupassen,… De kassa gekoppeld aan uw webshop bied u een meerwaarde voor uw verkopen. Of u kiest voor een kleinere oplossing om op te starten, dan ga je voor XEA-Series van SHARP.

HP ENGAGE ONE PRO 15,6"

HP ENGAGE ONE PRO 15,6"

MplusKASSA

Met een uitbreidbare software (Mplus) om U tegen te zeggen, kan deze kassa dienen voor zowel HoReCa, Retail-winkel, Kleding-winkel, Bakkerij

Kassasysteem MplusKASSA – Fashion-Kledingzaak heeft een slim klantensysteem zodoende kunt U uw klanten opvolgen in hun aankopen, opvolging d.m.v. email, acties, kortingen die u toekende, en zoveel meer.

Daarenboven biedt Mplus U een overzichtelijke backoffice die u ten allen tijde kan raadplegen.

Overzichten per artikel, klant, verkopen, inkopen, stock… dit per dag, week, maand of jaaroverzicht. Dan bent U hier goed geïnformeerd over het reilen en zeilen in uw zaak.

SHARP XEA- & ER-A - Series

Instapkassa’s voor ieders budget.

Aankoop in the box of geprogrammeerd door ons. De kassa is eenvoudig te programmeren en geeft de gebruiker inzicht in de aangeslagen items, prijzen en andere relevante informatie. De Sharp XE-A en ER-A modellen zijn ideale instapkassa’s wanneer u nog niet toe bent aan een uitgebreid systeem.

Interesse in één van de oplossingen ?

Vraag vrijblijvend info aan via ons contactformulier.

Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.