FASHION

Kassasysteem MplusKASSA – Fashion-Kledingzaak

Uw kledingzaak uitrusten met een gepast kassasysteem dat efficiënt en makkelijk in gebruik is – dan kiest u voor MPlus Software op de Sharp PC Kassa. Het bijhouden van uw stock, verkopen, kortingen & klantengegevens, maten, kleuren, u kan het allemaal netjes opvragen en bijhouden. De kassa gekoppeld aan uw webshop bied u een meerwaarde voor uw verkopen. Of u kiest voor een kleinere oplossing om op te starten, dan ga je voor XEA-Series van SHARP.

Poslab Wavepos 66 15"

FEC Aer PPC 1455

HP ElitePOS

MPlus

Met MplusKassa Software kan u kiezen uit verschillende hardware : Poslab Wavepos 66 15″ – Fec PP 9635B of PP 9645B – HP Elite Pos i5.

Met een uitbreidbare software (Mplus) om U tegen te zeggen, kan deze kassa dienen voor zowel HoReCa, Retail-winkel, Kleding-winkel, Bakkerij

Met het clevere klantensysteem kunt U uw klanten opvolgen in hun aankopen, opvolging d.m.v. email, acties, kortingen die u toekende, en zoveel meer.

Daarenboven biedt Mplus U een overzichtelijke backoffice die u ten allen tijde kan raadplegen.

Overzichten per artikel, klant, verkopen, inkopen, stock… dit per dag, week, maand of jaaroverzicht. Dan bent U hier goed geïnformeerd over het reilen en zeilen in uw zaak.

SHARP XEA- & ER-A - Series

Instapkassa’s voor ieders budget.

Aankoop in the box of geprogrammeerd door ons. De kassa is eenvoudig te programmeren en geeft de gebruiker inzicht in de aangeslagen items, prijzen en andere relevante informatie. De Sharp XE-A en ER-A modellen zijn ideale instapkassa’s wanneer u nog niet toe bent aan een uitgebreid systeem.