FASHION

MplusKASSA voor Fashion-Kledingzaak

Uw kledingzaak uitrusten met een gepast kassasysteem dat efficiënt en makkelijk in gebruik is – dan kiest u voor MplusKASSA. Het bijhouden van uw stock, verkopen, kortingen & klantengegevens, maten, kleuren, u kan het allemaal netjes opvragen en bijhouden. Naast een intuïtief kassasysteem kan u rekenen op uitgebreide functies zoals voorraadbeheer, klantenbeheer, facturatie, cadeaupassen,… De kassa gekoppeld aan uw webshop bied u een meerwaarde voor uw verkopen.

Ontdek nu ook MplusKASSA voor de fashion.

MplusKASSA – Fashion-Kledingzaak heeft een slim klantensysteem. Zodoende kunt U uw klanten opvolgen in hun aankopen, opvolging d.m.v. email, acties, kortingen die u toekende, en zoveel meer.

Filter de voorraad overzichten op datum, beheer voorraadwaardering. Krijg zo snel inzicht in de minimale en maximale voorraad in de kassa.

Maak uitgebreide inkooplijsten en krijg besteladviezen per leverancier. De artikelhistorie is direct inzichtelijk. Zo houd je met een kassasysteem van MplusKASSA grip op de voorraad.

Daarenboven biedt MplusKASSA U een overzichtelijke backoffice die u ten allen tijde kan raadplegen.

Overzichten per artikel, klant, verkopen, inkopen, stock… dit per dag, week, maand of jaaroverzicht. Dan bent U hier goed geïnformeerd over het reilen en zeilen in uw zaak.

Enkele modules die hier van toepassing kunnen zijn :

CCV Vaste betaalterminal

Interesse in één van de oplossingen ?

Vraag vrijblijvend info aan via ons contactformulier. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.